Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Börtönszleng

– Mi van, csicska, szlengblogot nyúlod? – Azt. Megeszed a faszt!

Szoszi van

agró (1) akrem (1) áresz (1) árvizes (1) bajdul (1) basadó (1) bestázni (1) betalálni (1) beterhelni (1) betoloncoz (1) brejner (1) budárhányó (1) bugázni (1) bútyizni (1) csikizni (1) csopperkedik (1) csórelni (1) csurma (1) csurmás láb (1) dartsz (1) diló (1) dobbantás (1) doberdó (1) dörzsöl (1) drabó (1) drassol (1) droid (1) éca (1) efkás (1) egy a kettőzés (1) éles (1) falsoskodik (1) fidizés (1) flamós (1) fleó (1) frájer (1) frankó (1) frigoriban (1) fújatni (1) fülkézni (1) gajdeszol (1) gólyateszt (1) habiszti csárázás (1) kajli (1) kajmán (1) kandesz (1) kanyi (1) kár (1) karácsonyfa (1) kaserolni (1) kasta (1) katangai (1) keráló (1) ketyeró (1) kicsi (1) kinyílik (1) kipattintva (1) kolompár sugárút (1) kóré (1) laondáskodás (1) lejm (1) lejmolni (1) lemérgezni (1) létszámcsökkentés (1) lift (1) lököl (1) lubesz (1) luvnya (1) maffiakomplexus (1) medve (1) megalakulni (1) mentyosz (1) mezgerelő (1) móka (1) mosógép (1) mózolás (1) műanyag (1) négy makk (1) nyelős (1) ork (1) pábáresz (1) pajszer (1) páncélos (1) pandavec (1) párnó (1) pedró (1) piánóban (1) pleff (1) pléhvagány (1) plekni (1) plenyó (1) politika (1) pötyögni (1) pujáró (1) púlbuzi (1) pumpál (1) punyer (1) púró (1) raj (1) ravancolni (1) remajozik (1) rianás (1) samesz (1) smekker (1) smukk (1) spártai (1) srenkerkedik (1) steka (1) stoki (1) sublerezik (1) sül (1) svagi (1) szakítós (1) szerelem háza (1) szovázni (1) sztelli (1) takarmány (1) trokhár (1) újítás (1) utcai (1) vamzerkapu (1) varrás (1) vas (1) vetíteni (1) villanyoltás (1) virtol (1) vorbáló (1) zamek (1) zsiki (1) zsuzsi (1)

Új húsok

  • : elgajdeszolják - elintézik, jól elverik (2018.06.11. 15:28) Gajdeszol
  • Rosszalvó: Morekáim keressetek valami verebet én a csillogó intellektusommal hozzá tudom adni magam a projekt... (2013.03.18. 19:28) Műanyag
  • puresz: Most összetörtem...nem minden papa tudja ezt? Mondjuk az itt előforduló szavakból is sokat használ... (2013.01.04. 16:04) Lemérgezni
  • Szerkó Ferkó: @dragaszagom: Ááá. Ismerem a rányi családját. A Gabesszal az lesz, mint amit te is mondtál. Megvár... (2013.01.03. 23:25) Csikizni
  • Dr. Kovács Géza: Ezt szépen össze válogattátok a kis húgyos cetliről! Kis gyökerek. Ha ha ha ha! (2012.12.29. 11:50) Vorbáló

Maffiakomplexus

2012.01.08. 19:04 :: Vamzer

Maffiakomplexusos: feltűnősködő rab, aki ismerni vél minden, nagynevű éjszakai figurát, és természetesen önmagát is afféle sztárbűnözőnek tartja

– Hú, bassza meg a jegesmedve azt a retkes gecit! – rohan be a zárkába feldúltan Tatár. – Ez a GSM full diló, szétoltott az ótvaros, idióta vakerjával.

– Na, mi va'? Mit mondott már megin' az a sügér? – érdeklődik Hirceg.

– Hát, kérlek szépen, a csávót nemcsak Pesten tisztelte mindenki. Meglátták a Mercijét Tatabányán, kiürült az M1-es, érted. Konkrétan egy körúti bárba, amikor bedzsalt brenkó arccal, a főnökök lesütötték a szemüket. Persze jóba' volt mindenkivel, azér' nem lett tűz. Otthon meg ki volt neki rakva a koksz, a kibaszott Tony GSM Montanának!

– Te, a csávó megkattant. Maffiakomplexusa lett.

– Ja, a legújabb, hogy két vassal mászkált mindig, rettegte az éjszaka. A Fekete sereg az kutyafasza az ő brigádjához képest. A büdös csicskája, én meg láttam, amikor egy pofontól megfeküdt a budin a Bed Beach-en.

– Koporsó droid geci, na adok én neki mindjárt olyan maffiát, hogy vas helyett a káromat fogja markolászni az a takony! – kezdi felvenni a cipőjét a borsodi menő.

9 komment

Címkék: maffiakomplexus

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonszleng.blog.hu/api/trackback/id/tr853529342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerkó Ferkó 2012.01.08. 20:25:06

Remélem, ojat kap a csicskája, hoty oda is becsenget, ahol csak az alap van...

Pfeej, köcsög csírák! Mennyi ijen van, te jó sitten! Minden degeneráció kitermel ijet, az hót ziher, csak tudnám, milyen csillagegyüttállás kell ehez???
Még kisdobozos voltam oszt volt egy pléhvagány, az tolt ijen vakert, hoty a gólya fészket rakott a szánkba, mire bezártuk. Oszt meg is lett az eredménye: buli vége, héderezünk a közeli kúton, toljuk a burába a hambit, ez a kivert kutya meg betalál minket, hívjuk már meg erre meg arra. Nyúlkál a kajába, elvesz egy cigit, vágjátok, tajtparaszt volt a faszi. Elhajtom a rákba, erre felszíjja magát, hoty legyünk jók és dobjuk meg őt mindennel, ami a zsebünkbe van, mer ha nem, akkor ő bizony megcsináltat minket. És nyúl a zsebébe a telóért.
Kiröhögtük, meg barátságosan vállon vertem, mondom, kemény a dumád, mint a kád sarka, na húzzá csöves droid a kam vakerral.
Kimászott a csipszek alól és kajabálni kezd a vasba, hogy "gyertek tesó a kútra, hozzátok az ásót, a kis gecik megütöttek!" Kérdi tőle a báttyám, hoty kit hivsz te farok?
Mondott olyan nevet, hoty a hék fényesre nyalták volna a makkját, ha infója lett volna róla mer nagyon keresték a csókát rablás és zsarolásügyileg. Bevallom, elgondolgottam, mer' ugye tuggya a rák mitől karikás az ördög szeme, ha nem alszik, de a brattyesz odalépett, elvette a telót a debiltől és kihangosította.
Aszongya egy rányihang: - Önnek nem áll elegendő össze a számláján, kérjük...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2012.01.08. 21:58:00

@Szerkó Ferkó: Szép volt, Mester! Akár a régi Szlengblogon: egy-egy posztot a kommentek emelnek még magasabb színvonalra.

Prophet 2012.01.09. 14:58:35

Csak hangyafasznyit vág a témába: az illető inkább művésznek, és több tucatnyi pina kitömőjének állította be magát. Egy kocsmában üldögéltünk ketten a Rákóczi út közelében, mikor feljött ez a susogós melegítős menő. Indultunk volna lassan, az utolsó kortyoknál tartottunk, mikor kihallgatta mit beszélünk, aztán belevágott a mondatomba. Ekkor kezdődött a vetítés - pedig csak pár sörre váltottam jegyet. Ő pszichológus, és az embertípus, akiről beszéltünk, nem normális - én azt állítottam, az (aki ámokfut, még lehet normális). Haverom komolyan vette, elkezdett vele "szakmázni", mert volt pár pszichológia órája, én próbáltam telekinetikailag felrobbantani a fejét ezért. Egy idő után nem bírtam, kimentem pisálni, hátha addigra elfogy a söre, és léphetünk - mire visszaértem, kiderült az arcról, hogy ő az egyik legnépszerűbb alternatívnak mondott zenekar dobosa. Abszolút nem hasonlított rá, nem is ő volt, de ez mindegy. Mesélte a kalandokat, a drogozást, a bebaszásokat, meg a könnyen kapható rajongókat, a fülem ketté állt - a szomszéd asztalnál is őt nézték. Meg akart hívni minket még egy sörre, én elutasítottam. Én. Szóval tovább is hallgathattuk, hogy drogosokkal foglalkozik, meg fiatalkorúakkal, ismeri Baracska, Vác, stb. börtönprogramjait is. Ránézésre megmondtam volna, de a rácsok túloldaláról legfeljebb. A fiatalkorú drogosokkal meg máshogy törődik, mint egy addiktológus: felötlött bennem a gyanú, hogy csak egy vén, pállott szájú buzi, aki faszra vágyik, ezért nyúlkál a hajamhoz, hogy van benne valami, meg kínálgat cigivel. Sajnos nekem nincs bátyjám, aki a halál faszáért küldte volna el, szóval csak ott hagytuk békében, és eldöntöttük, hogy nem megyünk erre a helyre többet.

p_sk 2012.01.09. 17:34:43

Fecókám, holnap sétán rámegyünk a toloncra?

Szerkó Ferkó 2012.01.09. 19:13:17

@p_sk: Mennék én, de elkapott valami redva, nem kapok levegőt, oszt még a bláz is nehezen megy...

p_sk 2012.01.09. 20:33:18

@Szerkó Ferkó: remélem lekéred magad gyenguszra. kéne ricsi a vasútsorra.

dragaszagom 2012.01.10. 10:08:20

Jaja, a habi korleónék, párban járnak az amnesztiafelelősökkel. Más nem is áll velük szóba

Rosszalvó 2012.01.10. 13:38:25

Ó haljak meg kajakra mekkora trógerek vannak he. Az ilyen vetítős csicsákókat le kell taposni a gecibe, én ha ilyet hallok úgy érzem, mintha az agyamat smirgliznék. Nagypofájú pléhvagányok, az ilyenekhez hozzá se szól már az ember, mert csak megsérteni tudja. Vannak ezek a csávók érted, hogy beszédülnek valami buliba érted, oszt akkor egyből ott teszi magát, hogy ő mekkora király, meg mekkora gengszter, erre bejön egy közutálatnak örvendő csákó, a spnajaim már kapnak a vashoz, de mivel nálunk van tisztelet a span buliján nem balhézunk. Erre a pléhvagány meg osztja az észt a csicskáinak, hogy ő kért meg minket, hogy ne legyen balhé.
süti beállítások módosítása