Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Börtönszleng

– Mi van, csicska, szlengblogot nyúlod? – Azt. Megeszed a faszt!

Szoszi van

agró (1) akrem (1) áresz (1) árvizes (1) bajdul (1) basadó (1) bestázni (1) betalálni (1) beterhelni (1) betoloncoz (1) brejner (1) budárhányó (1) bugázni (1) bútyizni (1) csikizni (1) csopperkedik (1) csórelni (1) csurma (1) csurmás láb (1) dartsz (1) diló (1) dobbantás (1) doberdó (1) dörzsöl (1) drabó (1) drassol (1) droid (1) éca (1) efkás (1) egy a kettőzés (1) éles (1) falsoskodik (1) fidizés (1) flamós (1) fleó (1) frájer (1) frankó (1) frigoriban (1) fújatni (1) fülkézni (1) gajdeszol (1) gólyateszt (1) habiszti csárázás (1) kajli (1) kajmán (1) kandesz (1) kanyi (1) kár (1) karácsonyfa (1) kaserolni (1) kasta (1) katangai (1) keráló (1) ketyeró (1) kicsi (1) kinyílik (1) kipattintva (1) kolompár sugárút (1) kóré (1) laondáskodás (1) lejm (1) lejmolni (1) lemérgezni (1) létszámcsökkentés (1) lift (1) lököl (1) lubesz (1) luvnya (1) maffiakomplexus (1) medve (1) megalakulni (1) mentyosz (1) mezgerelő (1) móka (1) mosógép (1) mózolás (1) műanyag (1) négy makk (1) nyelős (1) ork (1) pábáresz (1) pajszer (1) páncélos (1) pandavec (1) párnó (1) pedró (1) piánóban (1) pleff (1) pléhvagány (1) plekni (1) plenyó (1) politika (1) pötyögni (1) pujáró (1) púlbuzi (1) pumpál (1) punyer (1) púró (1) raj (1) ravancolni (1) remajozik (1) rianás (1) samesz (1) smekker (1) smukk (1) spártai (1) srenkerkedik (1) steka (1) stoki (1) sublerezik (1) sül (1) svagi (1) szakítós (1) szerelem háza (1) szovázni (1) sztelli (1) takarmány (1) trokhár (1) újítás (1) utcai (1) vamzerkapu (1) varrás (1) vas (1) vetíteni (1) villanyoltás (1) virtol (1) vorbáló (1) zamek (1) zsiki (1) zsuzsi (1)

Új húsok

  • Kispangit: elgajdeszolják - elintézik, jól elverik (2018.06.11. 15:28) Gajdeszol
  • Rosszalvó: Morekáim keressetek valami verebet én a csillogó intellektusommal hozzá tudom adni magam a projekt... (2013.03.18. 19:28) Műanyag
  • puresz: Most összetörtem...nem minden papa tudja ezt? Mondjuk az itt előforduló szavakból is sokat használ... (2013.01.04. 16:04) Lemérgezni
  • Szerkó Ferkó: @dragaszagom: Ááá. Ismerem a rányi családját. A Gabesszal az lesz, mint amit te is mondtál. Megvár... (2013.01.03. 23:25) Csikizni
  • Dr. Kovács Géza: Ezt szépen össze válogattátok a kis húgyos cetliről! Kis gyökerek. Ha ha ha ha! (2012.12.29. 11:50) Vorbáló

Műanyag

2012.12.24. 10:04 :: Vamzer

Műanyag: önmagát a valódinál keményebbnek tartó, "álmenő", "pléhvagány"

 

– Azé' nem rosszak az ilyen rendőrös balhék...

– Milyen balhék, Tatár? – néz fel Botond. – Átálltál?

– Gyűrjem a picsádba a makkot, te buzi! Beöltözni kéknek, azt' úgy fosztogatni.

– Lecsengett már az ilyen akrem, alig-alig sül.

– Hát, azér' volt már tizenöt éve, mikor mi csináltuk. Frankó volt, tetszett. Mondjuk minden rabi tetszett, hehe. Egyik spancim által lett patentunk a bevetésiekhez. Volt köztük négy csibész zsaru, na, azok benne voltak mindenben.

– Nekem is volt egy ilyen kampim. Már majdnem húsz éve burtyizgatott, benne volt az első telefonkódolásos balhéban, árulta a mókát is, bazmeg, gyanúba' volt állandóan, de megúszta majdnem végig. Aztán valami közúti okosságnál bekészítették, leszerelt, húzott a légióba, ott meg jól beledurrantottak valami Faszomisztán helyen.

– Aha, aha. Na, de mi is ráálltunk a dillerekre, vágod, a kiló cuccokkal mászkálósokra, mos' ne az ilyen két füves, három karikás palikákra gondoljá', köcsög!

– Jól van, nem azon vigyorgok.

– Köcsög! Na, kiplankoltunk egy frájert, de a balhé előtti este nem otthon héderezek? Azt' a híradóba látom a házat! Ismerős minden. Bazmeg, megelőztek a frankó kékek! Ez még összejött így vagy kétszer.

– Hehe, hogy néztek volna, ha betoppantok!

– Egyszer egy másik spanommal, a Keszeggel, ismered, mentünk rá egy ilyen buzira. Elkapjuk a lépcsőházba', szokásos duma, hogy a kollegák a szomszéd utcába' várják a parancsot, de meg lehet oldani okosba' is. Vagy akarja a rendes eljárást?! Csávókám annyira műanyag volt, hogy ott helybe' behugyozott. Pedig nagydarab köcsög volt, csak a vére az ablakban. Órát lekaptam róla, áthippeltem a kocsiját, cédélejátszó, minden, a pecóból meg elhoztam az összes pénzt, meg egy turmixgépet is. Csajom rendesen boldog volt, milyen figyelmes vagyok, betette a két csöcse közé örömébe', utána meg a fejem örömömbe'!

41 komment

Címkék: műanyag

Csikizni

2012.12.17. 11:27 :: Vamzer

Csikizni: elverni valakit

 

– Mér vitték le a Gabeszt a fogdára, Tatár?

– Beszélőről húzták el, mint a szánkót. Elcsikizte a feleségét.

– Mer?

– Bejön a gádzsi akkora hassal, hogy nem tud leülni az asztalhoz, lehetett vagy héthónapos.

– Mi a gáz ezzel?

– Csóri Gabesz benn van vagy két éve!

– Hú, ez így egy kicsit pleff, de azér' mégse kellett volna elcsalaváznia.

– Egy darabig csak ült megreccsenve. Látnod kellett volna azt a filippacekot! Akkor smekkelte fel magát, mikor kezdte így oltani a nő, hogy ő az apa, csak hát késleltetett terhes. Le is durrantotta egyből.

 

7 komment

Címkék: csikizni

Mezgerelő

2012.12.07. 13:31 :: Vamzer

Mezgerelő: mérőműszer, amivel a felügyelet igyekszik felderíteni, hol használnak illegális mobiltelefont

 

– Boti, ma este tudunk vakerászni? – kérdezi Manó. – Fel kéne hívjam a kis fidinőmet, tegnap szabadult Mélykútról.

– Á, a mezgerelős szolgálat lesz, szarjam tele a zsebüket! Járőröznek folyamatosan, mintha muszáj volna. Már kétszer ránk futottak hó eleje óta, de mindig hesszeltünk, ezér' szerencsére beégtek.

– Kötelező nekik ez az efbiájozás?

– Szart. Önszorgalom meg patkányvér. Pedig már volt olyan mezgerelő, amit tönkretettünk. Tyiáró lusta volt, tudod, az a nagyvalagú, azt' a szekrényében hagyta. Ketten lebajdultuk a hájast, elcsaltuk a fürdőig, közbe' a Kasu Ferike kikapta a fiókból. Próbálgattuk egész délután, honnan tud bemérni minket. Zsebre vágtuk, azzal dzsaltunk a folyosón, közbe' óbégattunk, hogy jó! Nem jó! Van rajta valami tekerőgeci, azzal tudnak pontosítani. Estére meguntuk, szétkaptuk, és kihúztunk valami ilyen kis szart. Hallod! Így meg rezgett állandóan, hogy a fél baszást kirámoltuk belőle, mire bekussolt. A szorgalmas burnyákok fél évig osontak vele a folyosón. Hány csikket találtunk akkoriba' az ajtó előtt, púró Bandi ideélvezne! Egyszer egyik samesz még neki is ment a kajáskocsinak a sötétben, pont előttünk parkolt. Jó szemtelenek voltunk, ki is kiabáltunk neki, hogy főnök, letelefonáljunk az Eü.-re sérülés miatt?

 

8 komment

Címkék: mezgerelő

Párnó

2012.11.27. 13:52 :: Vamzer

Párnó: gyógyszer

Este zárás után halk kopogás az ajtón. Tatár és Botond odalépnek:

– Ki vagy?

– Én vagyok az, az Indián. Kinn állunk végig a folyosón.

– Mit csináltok, hipp van?

– Ja, ja.

– Minden rendben veled?

– Aha.

– Akkor szopd ki a faszom, hehe. Mér hippelnek?

– Összementek a Zozóék. Tegnap a Tunyó eladott száz párnót, elkezdi a Zozó, hogy neki nem letétbe' van a vére, bevágott vagy hatvanat, azt' most nem bír magával. Le akarta hugyozni a Rézművest, aztán nekiálltak bokszolni.

– Mi volt, meghallották a sameszok?

– Faszt. Az a púrógeci Pista bá' megijedt, amikor a Rézműves előkapta a fogkefét. Bazmeg, egy hatéves Signalt talált az udvaron, kettőt ráhúzott a kövön, semmi éle nem volt, de az öreg beszart és kizörgött. Mehet mindenki a fogdára... Várjatok, nem tudok beszélni, mer engem is elhúznak.

– Vágom. Ha már itt vagy, élvezz az ajtónál!

– Köcsögök!

– Hallod, buzis, amíg itt állsz, hesszelj már nekünk kicsit. Kopogj halkan, ha jön valaki. De te is mekkora gógyi vagy, apám, kajolod ezt a karatés gyógyszert, aztán verheted a faszod harminc napig a fogdán. Na, figyeljél, mer' haza akarok szólni muternak, hogy hol van már a csík cigi, amit múlt hétre ígért. 

9 komment

Címkék: párnó

Gajdeszol

2012.11.21. 13:39 :: Vamzer

Gajdeszol: ráfókuszál/ráhajt valamire

– Mi a faszt recsegel, Szamuráj? – megy oda a földijéhez Hirceg. – Találjá' má' magadnak valamit!

– Faszom, egy gáré nem mén ki a fejembű'. Vágod ezt, Hirceg báttyám?

– Öcsém, kitelefonálok, írattatok én neked száz szerelmes levelet! Vágod, meghallják a nevemet Borsodba' a lubeszok, azt' még az ilyen alfabéták is veszik az ánégyeset, asziszem!

– Jó' van, na, beindulok én nemsoká! Nosztrán is így vótam, azt egy hét múlvára má' hordtam fő' a pitypangot meg a vasakat a beszélűrő'. Hallod! Ha gajdeszolok, egy jóisten nincsen, aki megállítson!

– Na, akkor találjá' ki valamit, mer' csak megbolondulsz ebbe a gáréba'.

– Ja, ja, csak kinn is vótak faszságaim ilyenekbő'. Megyünk egyszer Zsadányba vagy hova a gecimbe' egy diszkóba, vágod, egy ilyen bikaistálló lett megcsinálva diszkónak, de nagyon frankóra megcsinálták, egy kicsit még büdös vót, de szép. Formekkezünk ott a spanokkal, azt' látom egyszer, hogy a csajomra rámegy egy köcsög.

– De frankón? Mer' a Zolika mondta, hogy nyomatták ezeket az mp3-akat vagy mi a gyász a neve ennek a sok szutyoknak, azt' ott a piacon tépdeste le magáról a ruháit, de rendesen a gatyát is, hogy csipsz van beleültetve.

– Mondom! Ott rovázik a gádzsim, hogy letapperolta a mellit a faszi! Na, brenkó lettem kurvára! Megfogjuk a csávót, de ááá, el se mondom, mer a mai napig keresik a tettest. Elhasználtak a buzira vagy két guriga cérnát a sürgősségisek. Amíg a gyereket díszítettem, két spanom lepucolta a verdáját. Jó' nézett ki, anyu haljon meg, még a balta is ott állt ki az első üvegbű'!

– Jó' van, jó' van, ennyire azér' ne pörögj fel!

 

21 komment

Címkék: gajdeszol

Betalálni

2012.11.13. 09:25 :: Vamzer

Betalálni: váratlanul sok pénzt / árut szerezni

– Szeva Mercis! – üdvözli régi spanját Botond a sétán. – Ezer éve nem láttalak!

– Csumi tesa, fasza minden! Kicsit pattintgattunk fenn, ezé' nem látogattam mostanában ezt a szaros zsikit.

– Betaláltak a spanjaid?

– Be ám! Hívtam őket vagy két hete, azt' küldik MMS-be', milyen csúnyán néznek ki. Húztak vagy hat gurigát, és próbálták egyszerre elverni mindet.

– Ismerős érzés...

– Értékborítékba bedobtak két rög kólát, hát, eddig tartott.

– Korrekt csávó vagy. Azér' berepeszthetted volna egyik sarkát öreg cimborádnak...

– Öööö, mér nem jöttél arra?

– Ja. Az én kurva anyám, mi? Legközelebb ki ne hagyj!

– Ne drassolj! Két hónapom van, kimegyek, betalálok, azt' megy majd a buli fejen pörgésig! Vágod, tüzépeztünk régen...

– Mi? Fát vágtál a tüzépen?

– Köcsög! Na, szal egyenként bementünk, egyik spanom húzta az eladót hátra a téglákhoz, másik a csajt a csempékhez, vagy hova a faszomba', én meg rányúltam a kastára az üres irodában. Jó lajbeszek voltak: négy kila, hat kila, egyszer meg télleg betaláltunk, hallod, tizenkét misi és három kiló! Egy óra múlva már lajbesz szétdobva, Tutti frutti elő, luvnyák a taxiba', dílertől a cucc berendelve. Hallod! Frájer spanom úgy betépett, hogy kiesett a fasza a gádzsi szájából szopáskor. Nem állt fel sehogy se...

– De nagy pleff! Mi lett, kinyaltad őket?

– Hö? Bazmeg, egy csávót ismertem életembe', aki kurvát nyalt, de az is valami kágyékás köcsög volt. Egy régi tripjéből maradt vissza, hogy fogas pinák üldözik vagy valami hasonló elmebetegség, azt' baszás előtt mindég le kellett hajolnia ellenőrzésre. Faszom szopkodná' más gedváját, nem, tesókám? Na, de egy kamálósom hűtőjéből előző este nyúltam két Viagrát, le is varrtam az egyik gádzsit, az le is lépett. Csóri spanom erőlködik ott a másikkal, mondom, pihizzél, öcsécském, leváltlak! Hallod! Amíg benn baszom a gárét, ez a két idióta nem kiforgatja a csaj táskáját? Elvették az összes léjét, azt' megy el a kurva taxival, de öt perc múlva már nyomja is a kapucsengőt. De ki a faszt érdekelt?

– Ja, ki a faszt? Betaláltál, nem?

17 komment

Címkék: betalálni

Karácsonyfa

2012.11.07. 11:39 :: Vamzer

Karácsonyfa: papírral összekötött drót, amely a lenyelését követően karácsonyfaszerűen szétnyílik

– Mi ez a zárás, Palika? Most akartam lehúzni az új gyerekekről a Nike csukát...

– Valami ember benyelt, Hirceg.

– Benyelt? Faszomat nyeli le, ha visszajön az IMEI-ből asziszem, bassza itt el a biznicemet.

– Megzabált egy karácsonyfát, ha jól hallottam.

– Ennyire le akarnak menni Lökölre, azt' nincs több agyuk hozzá. Olyan vágással jönnek vissza, mint egy szamurájkard, de egy hét múlva már oltanak a fürdőben, hogy jaj, a Hirceggel pattantam össze, szólóba' nem bírt velem, de elővette a vasát. Hogy az anyja tenné rá a picsáját az ilyennek a pofájára!

– Nálunk régen a kanál volt a divat – szól közbe Lófia. – Egyik zárkatársam jobb volt, mint a sámáncsörgő, rendesen táncoltattam, mikor ment a hagyományőrzés a rádióban. Három vagy négy volt benne.

– Miskolcon ment a szalonna is. A verebek cérnára kötöttek egy darabkát, pont akkorára, hogy fennmaradjon a torkukban. A másik végét a fogukra tekerték, pár nap múlva meg besárgultak. Céllal vitték őket Tökölre, két hét kivizsgálás a minimum volt.

– De mér csinálják? – értetlenkedik Palika.

– Azér', dilókám, hogy tudjanak fidizni. Ha küldesz dohányt, kávét, még virtolnak is a csajok tükörrel.

– Mit virtolnak?

– Szerinted? Fület, köldökszöszt vagy mi a faszt?

– A Gyorsba' volt egyszer egy üvegszemű, ötvenes csaj. Lehet, negyven volt, de szarul nézett ki, az biztos. Mutatta a csöcsét, pont olyan volt, mint a félig töltött dohányzacskó. Dobtam is a cigit örökre.

– Legalább ezér' megérte bebukni erre a tizenpárra, Botikám. Gyengébbeknek ennyi idő alatt nem jön össze a leszokás!

28 komment

Címkék: karácsonyfa

Bajdul

2012.11.01. 19:52 :: Vamzer

Bajdul: eltereli a figyelmet

Lófia megy Tatárhoz:

 

– Figyelj már, bolond! Fel kellene hoznom húst a konyháról, csak az a nagyvalagú smasszer állandóan engem hesszel.

– Mit csináljak? Bajduljak összevissza?

– Ja, ja, de a második lesz a fontos, amikor jövök fel az áruval.

– Hehe, figyeld az akrem bajdulást. Kamuból kiviszek most egy szappant, elsütöm, hogy vas. Engem fog követni... Csak meddig húzzam? Öt perc legyen elég, mer' utána elröhögöm magam.

– Meglesz addig, frankó!

 

Elmennek mindketten, Tatár immár a szappannal. Az őr ki is szúrja, erre visszafordul a szappannal, a felügyelő meg utána.

 

– Álljon meg! Mi van magánál?

– Semmi, törzs úr, tényleg! – mondja halkan Tatár, miközben odaül Eszmeralda mellé, és átadja a szappant.

– Állj! Mi az, telefon? Na adják ide azonnal!

– Nincs semmi, főnök, legalább nekem higgyen! – bájolog Eszmeralda, és Palika elé áll, majd a takarásban hátranyújtja neki a szappant.

– Álljon meg, Pál! Mutassa a kezét.

– Nem! – kiált Palika, és az ágyához hátrál.

– Álljon már meg! – követi az őr. Palika erre úgy tesz, mintha a párna alá rejtené a szappant, de a kezében hagyja. A felügyelő a párnára ugrik, de semmi.

– Jöjjön ide, Pál, vagy megfenyítem!

– Ne tessék, tisztelettel kérném szépen, törzs úr, másfél év a kedvezményem, semmit sem csináltam, ártatlan vagyok!

– Mutassa a kezét!

– Jó, de csak magának – mutatja be a szappant Palika, miközben bezsebeli a zárkába lépő Lófia elismerő kacsintását. – Egy hete nem fürödtem, és szégyellem! .

– Nagyon vicces, fiúk! Sok jóra ne számítsanak mostanában!

2 komment

Címkék: bajdul

Vorbáló

2012.10.24. 13:21 :: Vamzer

Vorbáló/borbáló: beszélő

– Gyere má', diló! – hívja félre Botondot Tatár a beszélő után pletykálni.

– Mondjad, menő!

– Földicském, láttad a Diller Tomi nőjét a borbálón? Úgy be volt rivózva, hogy először Hirceggel akart smárolni. Frankón nem találta a paliját! Nem csodálom, hogy tiktakkozik, kurva dzsungáló volt.

– Ja, káncsi fog, a füle meg elállt, mint egy kibaszott Mikiegérnek. Azér' Szamuráj csaja se volt kutya. Láttad, spancim?

– Huhúú, baszd szájba magad! Majdnem akkora karja volt, mint nekem, csak nagyobb. Komoly varrások voltak rajta kékkel: anyám üss, Rocki, Útláv.

– Ja, Útláv volt a legpacekosabb alkaron. Palika spanjai? Igazi barnás újítósok. Egyik úgy besztondult, hogy folyt a nyála Palika rántott húsára, az meg később megette.

– Bazmeg, és a somogyi beás rokonság, akik jöttek a négy Bogdán tesához? Háhhá! Nézem, Lilliputba' vagyok, vagy hol a faszomba'? Ezeket egymással keresztezik? Palik, nők, mind egyharminc alatt, de vagy húszan!

– A legnagyobb mégis a ricsis gádzsi volt, mikor ment oda a géphez.

– Bassza meg, az télleg zorkó volt! Beáll, mint a hasgörcs, azt' szalad egyből kávét venni.

– Ja, azt' ahogy leguggolt, olyat hátast dobott, hogy fekve maradt, mint a bogár. Szerintem el is felejtette, hogy még nem állt fel. 

 

16 komment

Címkék: vorbáló

Fülkézni

2012.10.14. 11:00 :: Vamzer

Fülkézni: átjárni más zárkába telefonálni

– Pfhejj, de kivan a faszom ettől a köcsög fülkézéstől! Mindig akkor van zárás, amikor a legfontosabb ügyeket kell intéznem, hogy verjem a vamzerok szájába! – méltatlankodik Botond a nyitást várva.

– Valakinél van szokeráló a szinten, bombázzuk le! – néz fel Hirceg.

– Oláhkerelóknál van egy Samsung. Pénteken segítettem felhozni nekik. Nem vágtátok? Ott bajdultam a vamzerkapunál. Lórival vakerásztunk, oltottuk a sameszt, az OC Guszti meg slisszol át futólépésben. Nem meséltem?

– De joúba' vagy az oláhbornyúkkal, tesó! Nem vagy te is az pulovába'? He? – él Botond vérén Szamuráj.

– Te ortályozol itt, tésztapusztító romungró, tee! – röhög vissza Botond.

– Ember, át tudol vinni éngemet is a fülkébe? Bratyeszom pucolós, fel kéne hívjam.

– Bazmeg, Szamuráj, meglátnak ezzel a kannibál pacekkal, beremajoznak azonnal, azt' betagadnak mindent. Na, végre nyitás! Óra múlva jövök, addig írjátok össze, kit kell hívni.

 

6 komment

Címkék: fülkézni