Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Börtönszleng

– Mi van, csicska, szlengblogot nyúlod? – Azt. Megeszed a faszt!

Szoszi van

agró (1) akrem (1) áresz (1) árvizes (1) bajdul (1) basadó (1) bestázni (1) betalálni (1) beterhelni (1) betoloncoz (1) brejner (1) budárhányó (1) bugázni (1) bútyizni (1) csikizni (1) csopperkedik (1) csórelni (1) csurma (1) csurmás láb (1) dartsz (1) diló (1) dobbantás (1) doberdó (1) dörzsöl (1) drabó (1) drassol (1) droid (1) éca (1) efkás (1) egy a kettőzés (1) éles (1) falsoskodik (1) fidizés (1) flamós (1) fleó (1) frájer (1) frankó (1) frigoriban (1) fújatni (1) fülkézni (1) gajdeszol (1) gólyateszt (1) habiszti csárázás (1) kajli (1) kajmán (1) kandesz (1) kanyi (1) kár (1) karácsonyfa (1) kaserolni (1) kasta (1) katangai (1) keráló (1) ketyeró (1) kicsi (1) kinyílik (1) kipattintva (1) kolompár sugárút (1) kóré (1) laondáskodás (1) lejm (1) lejmolni (1) lemérgezni (1) létszámcsökkentés (1) lift (1) lököl (1) lubesz (1) luvnya (1) maffiakomplexus (1) medve (1) megalakulni (1) mentyosz (1) mezgerelő (1) móka (1) mosógép (1) mózolás (1) műanyag (1) négy makk (1) nyelős (1) ork (1) pábáresz (1) pajszer (1) páncélos (1) pandavec (1) párnó (1) pedró (1) piánóban (1) pleff (1) pléhvagány (1) plekni (1) plenyó (1) politika (1) pötyögni (1) pujáró (1) púlbuzi (1) pumpál (1) punyer (1) púró (1) raj (1) ravancolni (1) remajozik (1) rianás (1) samesz (1) smekker (1) smukk (1) spártai (1) srenkerkedik (1) steka (1) stoki (1) sublerezik (1) sül (1) svagi (1) szakítós (1) szerelem háza (1) szovázni (1) sztelli (1) takarmány (1) trokhár (1) újítás (1) utcai (1) vamzerkapu (1) varrás (1) vas (1) vetíteni (1) villanyoltás (1) virtol (1) vorbáló (1) zamek (1) zsiki (1) zsuzsi (1)

Új húsok

  • : elgajdeszolják - elintézik, jól elverik (2018.06.11. 15:28) Gajdeszol
  • Rosszalvó: Morekáim keressetek valami verebet én a csillogó intellektusommal hozzá tudom adni magam a projekt... (2013.03.18. 19:28) Műanyag
  • puresz: Most összetörtem...nem minden papa tudja ezt? Mondjuk az itt előforduló szavakból is sokat használ... (2013.01.04. 16:04) Lemérgezni
  • Szerkó Ferkó: @dragaszagom: Ááá. Ismerem a rányi családját. A Gabesszal az lesz, mint amit te is mondtál. Megvár... (2013.01.03. 23:25) Csikizni
  • Dr. Kovács Géza: Ezt szépen össze válogattátok a kis húgyos cetliről! Kis gyökerek. Ha ha ha ha! (2012.12.29. 11:50) Vorbáló

Kár

2012.09.03. 10:45 :: Vamzer

Kár: férfi nemi szerv

– Halljátok, festés lesz megin'. Károm kivan ettől az állandó pakolástól a ganédzsuvába'!

– Jaj, Tatár, eszembe jutott erről egy sztori. Egyszer fullfelújítás alatt volt a pecóm, kampimnál kellett aludjak. Ilyenkor jövök össze persze a csajjal, akit fél éve oltok, szóval kéró sehol, nő meg beindulva komoly mértékben, hogy már az utcán baszni akar.

– Hol, Boti? Az utcán? Fényes nappal?

– Tetováltass Szűzanyád a tököd fölé, mit játszod magad? Különben is sötét volt, kilenc kábé. Meg lehetett érteni a csajszit mondjuk, rajul néztem ki akkor is, csak fiatalabb kiadásban.

– Kaserolod itt magad, nyálas! Kenj egy kis gecit a tüsi tarajkádra, azt' nyomassad tovább!

– Gondoltam, az is elmegy, ha benézünk egy kisutcába, azt' bevágom a kapualjba. Forgalom nuku, melózok a nőn rendesen, de egyszer látom, hogy bekanyarodik egy kocsi. Csibész vagyok, vágom az összes verdát, amivel a zsandárok járnak. Fényszóróról felismertem a geciket.

– Kár ki, azt pucolás, mi?

– Ne gondold! Megállnak, két fiatal zsernyák, az egyik pont csaj. Na, az úgy röhögött, hogy nem bírt kiszállni. A csávó elkérte a frankót, aztán hazazavart pecóra. Gatya felhúz, persze amilyen fasz voltam, nem volt arra eszem, hogy hátulról vágjam, hogy ne legyen retek az új Armanim. Mindegy, egy utcával arrébb is volt kapualj.

– Mekkora perverz pszichopata vagy te, tesókám! Te sztorid az is, amikor esküvői sátorban seggbebasztál egy gádzsit, azt' a végén hátravinnyogott, hogy akkor most vedd el a szüzességem is, jó?

– Ja, hehe.

4 komment

Címkék: kár

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonszleng.blog.hu/api/trackback/id/tr434748840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerkó Ferkó 2012.09.03. 13:16:25

Volt nekem egy kampim, világi figura volt. Lúdtalpas, görbehátú, vaksi, de olyan vakerja volt, hogy kidumálta a kenguru gyereket az anyja erszényéből.
Nyűg volt már neki a szüzessége, és kurvára meg akart szabadulni tőle. Volt nekünk egy bandakurvánk, baszott az mindenkivel, csak vele nem. Pipa az rendben volt, de nem tárogatott neki. Aztán egyszer csak, de nem csak egyszer, a rányi, olyan csatakra ment, hogy világát nem tudta. Span fogja elviszi sétálni, utána is szóltunk, hogy tesó, ha most nem csinálod meg, akkor így maradsz örökre.
Aznap már nem láttuk.
Másnap tesója jön, úgy visított a röhögéstől, hogy az alsó szomszéd felszaladt, mert azt hitte, hogy disznóölés van a harmadikon. Bratyesz nagy nehezen lenyugodott, és elmesélte a sztorit.

Spanunk lefektette a földre a csajt, igaz esett egy kicsit, de most őszintén? Nem leszarod, ha akció van? Gatya le, bugyi le, és motoszkál a kárijával, mert annyira finnyás volt, hogy ujjal nem akart hozzáérni, kereste a bejáratot. Persze a picsa segítőkész volt, majdnem bealudt a románcba. Haver végre bent találja magát, és nagyba dolgozni kezd. Vigyorgott az állatja, hogy "Isten vagyok! Igazi pinát baszok!", és még kevert is rá, meg minden. Csattogott rendesen, azt mondta olyan nedves volt, hogy érezte, hogy a zacskóján folyik a csaj leve. Kicsit szűk volt állítólag, de betudta annak, hogy akkor kárija van, hogy kiskorában a nagyanyja cipőt akart ráhúzni, mert azt nézte a lábának.
Szóval, tosza emberesen, liheg, meg hörög, de valahol fény gyúlt a fejében. Valami furcsa volt, azt mondta.
Kivette a pélóját, és akkor látta, hogy merő sár a fasza! Az az idióta a felázott földet kúrta halálra!

Bambula 2012.09.03. 17:34:53

@Szerkó Ferkó: Félelmetes sztori, megvolt a nap igazi röhögése ;)

Prophet 2012.09.03. 20:31:04

Fűvel-fával baszdmeg, de pénzért csak velem. Vagy még azért sem.
süti beállítások módosítása